• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
9
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان:

دبیرخانه همایش ملی تنوع زیستی دیرینه ایران در مراغه آغاز به کار کرد

  • کد خبر : 2401
  • 28 نوامبر 2021 - 14:15
دبیرخانه همایش ملی تنوع زیستی دیرینه ایران در مراغه آغاز به کار کرد

گردشگرآنلاین – رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: دبیرخانه اجرایی دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه و پانزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران در این شهرستان آغاز به کار کرد.

به گزارش گردشگرآنلابن از آذربایجان شرقی، غلامرضا زارع افزود: این همایش تنوع زیستی به صورت ملی و با حضور صاحب نظران دیرینه شناسی از کشورهای مختلف، اول تا سوم خرداد سال آینده به میزبانی مراغه و در محل دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار می شود.

وی ادامه  داد: دیرینه شناسی مهره داران و بی مهرگان، دیرینه شناسی گیاهی و پالینولوژی، دیرینه شناسی اثر فسیل ها، ریزدیرینه شناسی، سیستماتیک و تاکسونومی، فیلوژنی و فرگشت و داده پردازی و مطالعات کمی دیرینه شناسی از محورهای این همایش ملی است.

وی اضافه کرد: زیست چینه نگاری، سنگ چینه نگاری، چینه نگاری رخدادی، چینه نگاری ایزوتوپی و چینه نگاری سکانسی از دیگر محورهای این همایش است.

وی گفت: انقراض های بزرگ، بوم شناسی دیرینه، جغرافیای زیستی دیرینه و اقلیم دیرینه، قوانین و مقررات حفاظت از ذخایر دیرینه شناسی، موزه داری و مجموعه داری در دیرینه شناسی، جاذبه های دیرینه شناختی در زمین گردشگری، زمین باستان شناسی، دیرینه شناسی و اکتشاف ذخایر هیدروکربوری از محورهای دیگر دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه و پانزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران در مراغه است.

بیشتر بخوانیم
تاریک و روشن تاریخ در محوطه چهار هزار ساله ریوی خراسان شمالی
مراغه شهربرج مقبره‌های تاریخی
تخریب تپه تاریخی دوربادوران در مراغه!
پوستر اینفوگرافی تنوع زیستی و جانوری استان البرز
موفقیت صنعت گردشگری کشور در گرو توسعه فعالیت‌ بخش خصوصی است

وی افزود: با توجه به اهمیت منطقه غنی فسیلی در مراغه، پیش بینی می شود کارشناسان دیرینه‌شناسی از سراسر ایران و نیز کشورهای خارجی در این همایش علمی حضور یافته و به تبادل‌نظر در خصوص آخرین یافته‌های در این بخش بپردازند.

به گزارش گردشگر آنلابن، وی درباره انتشار فراخوان این همایش گفت: دبیرخانه این همایش ملی واقع در اداره محیط زیست مراغه آماده دریافت آثار علمی و پژوهشی از هشتم آذر تا آخر اسفند سال جاری است.

وی ادامه داد: منطقه فسیلی مراغه جزو پنج سایت معتبر و برتر فسیل مهره‌داران در جهان بوده و برگزاری این همایش حرکتی به سوی برندسازی فسیل‌های مراغه و تنوع زیستی سهند محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: این همایش های ملی می‌تواند بستر مناسبی برای توسعه بخش گردشگری محیط زیست با محوریت فسیل منطقه مراغه را فراهم کند.

وی افزود: معرفی بیش از پیش مرکز تحقیقات دیرینه‌شناسی کشور، جذب ایده‌های جدید برای توسعه، تکمیل و بهره‌برداری از این مرکز تحقیقات ملی و نیز تبادل اطلاعات در زمینه یافته‌های جدید دیرینه‌شناسی و زیست محیطی توسط محققان داخلی و خارجی از اهداف اصلی این همایش خواهد بود.

تراکم بالای فسیل مهره‌داران هفت تا ۹ میلیون ساله، منطقه فسیلی مراغه را به بهشت فسیل‌شناسان تبدیل کرده است؛ منطقه‌ای که کاوش‌ها و مطالعات فسیلی آن از حدود ۱۷۰ سال پیش آغاز شد و از آن زمان تاکنون فسیل‌های منحصر به فرد انواع فیل، زرافه، ببر دندان شمشیری، انواع گاوها، آهو، کرگدن و اسب از این منطقه به دست آمده است.

به گفته مسئولان امر و بر اساس تحقیق‌های زمین‌شناسی و فسیل‌شناسی، این حیوانات اجداد حیوانات امروزی در آفریقا هستند.

فسیل جانوران

فسیل جانوران

دیرینه شناسی تنوع زیستی

دیرینه شناسی تنوع زیستی

منبع: ایرنا 

لینک کوتاه : https://gardeshgaronline.ir/?p=2401

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.