به گزارش گردشگرآنلاین، سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با حضور سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت در محل سالن تشریفات اختصاصی فرودگاه مهرآباد برگزار شد و سرفصلهای روند بهرهگیری از رویکردهای نوین به منظور طعمسازی جهانی برای جذب و استقبال گردشگران خارجی در حوزه گردشگری خوراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین با اشاره به اینکه این رویداد چگونه زمینه آشنایی با رایجترین مفهوم صنعت خدمات غذا در دنیا را سبب خواهد شد، به امکانسنجی تطابق و همسانسازی غذاهای ایرانی که قابلیت لازم در این مفهوم را دارند و نیز تمرکز بر احصای مباحث ریشهای و تخصصی در بخش گردشگری خوراک تاکید شد.
تمرکز بر ظرفیتهای متعدد گردشگری خوراک به عنوان محصول نوپای صنعت گردشگری کشور، حفاظت از داشتههای فرهنگی و تمدنی کشور در پی پرداختن به ظرفیتهای این حوزه، احیای طعمهای بینالمللی در غذاهای ایرانی، تبیین شاخصهای ارزیابی و پیشرفت پروژه توسعه غذای ایرانی، احیای دستورالعمل غذاهای سنتی ایرانی بر مبنای طعم و مزه ایرانی و نیز دسترسی سریع و مورد پسند شدن خوراک بومی کشور منطبق با علائق بینالملل از جمله مباحث مطرح شده در این رویداد بود.
همچنین در این نشست که مدیران حوزه گردشگری بخش دولتی و خصوصی، کارشناسان و مدیران واحدهای پذیرایی و آشپزان ماهر ایرانی نیز حضور داشتند، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از پوستر دومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو که قرار است یکم مرداد سال جاری در محل مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شود، رونمایی کرد.
مرکز همایش های بین الملل سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران به منظور برگزاری گردهمایی های داخلی و بین المللی اعم از ملی، منطقه ای و فرا منطقه ای بصورت کاملا پیشرفته و مدرن و دارا بودن امکانات برتر ازجمله تجهیزات تشریفاتی ، صوتی و تصویری الکترونیکی و فناوری اطلاعات با تالارهای مختلف و سالنهای گوناگون برای اهداف متنوع طراحی و احداث و در حال ارائه خدمات برتر به مشتریان برتر خود می باشد .
فلسفه وجودی این مجموعه بر این اصل استوار است تا با تعامل با مراجع بین المللی و وزارت خانه ها و سازمان های دولتی و خصوصی با میزبانی از بزرگترین همایش ها و گردهمایی های فنی ، پزشکی و انواع سمینارهای تخصصی و اجلاسهای بین المللی ، توانمندی و اقتدار مدیریت و کارکنان شایسته این مجموعه را به کلیه مشتریان خود به نمایش بگذارد .
منبع: مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی