• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
3

طعم سفر را بنوشید؛ گرم‌نوش‌ و سردنوش‌ روی میز گردشگری خوراک

  • کد خبر : 10120
  • 15 آگوست 2022 - 13:29
طعم سفر را بنوشید؛ گرم‌نوش‌ و سردنوش‌ روی میز گردشگری خوراک
گردشگرآنلاین - با تشکیل نخستین میز تخصصی گرم‌نوش و سردنوش در معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تلاش برای برندسازی و آموزش به عنوان دو مولفه زیربنایی در راستای بهره‌مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم‌نوش‌ها و سردنوش‌ها در جذب گردشگر آغاز شد.

به گزارش گردشگرآنلاین، گردشگری و صنایع‌دستی، با هدف معرفی و تبیین گردشگری موضوعی و عملیاتی کردن آن در صنعت گردشگری کشور، دفتر توسعه گردشگری داخلی راه‌اندازی ۴۹ میز تخصصی از زیرشاخه‌های صنعت گردشگری را در دستور کار قرار داده است که یکی از آنها میز گردشگری خوراک با ۴ زیرمجموعه تخصصی خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان و شیرینی و گرم‌نوش و سردنوش است.

با تشکیل میز تخصصی گرم‌نوش و سردنوش، تاکنون هر ۴ بخش میز تخصصی خوراک با مشارکت فعال بخش خصوصی و فعالان این حوزه تشکیل شده است تا با دستاوردهای حاصل گام‌های جدی به سوی رونق گردشگری موضوعی در ایران برداشته شود.

میز تخصصی گرم‌نوش و سردنوش مانند سایر میزهای تخصصی با مدیریت بخش خصوصی و حمایت بخش دولتی شکل گرفته است در نخستین جلسه خود دستاوردهایی از جمله پایه‌گذاری در مسیر برندسازی، آشنایی با پیشگامان و فعالان این حوزه، برنامه‌ریزی برای آموزش، ایجاد حس و تجربه متفاوت با پرداختن به فرآیند کامل تهیه مواد اولیه، آماده سازی، سرو و مصرف دمنوش و سردنوش‌ها، ورود راهنمایان تخصصی گردشگری به این موضوع، استانداردسازی مواد مورد نیاز، احیای شربتخانه‌های سنتی به عنوان مراکز تخصصی مربوطه، تامین امنیت غذایی حوزه گردشگری خوراک و نیز اقدام جهت جذب گردش مالی قابل‌توجه این حوزه از جمله مباحث مطرح شده در نخستین جلسه گرم‌نوش و سردنوش بوده است که مصوبات اجرایی آن در جلسات آتی پیگیری و اعلام خواهد شد.

گردشگری غذایی یکی از انواع گردشگری است که می‌تواند نقش مهمی در جذب توریستها داشته باشد. این نوع گردشگری به آداب و رسوم و فرهنگ هر کشوری مرتبط است و برای بازدیدکنندگانی که از سایر کشورهای جهان با فرهنگی متفاوت به این کشورها قدم می‌گذارند و آماده تجربهٔ فرهنگ و رسوم و غذاهای آنان هستند، جذابیت دارد. هم‌اکنون گردشگری غذا در دنیا ۲۰۰ میلیارد دلار درآمد دارد.

گردشگری غذا صنعتی بسیار نوپاست که ادبیات آن به سال ۲۰۰۱ برمی‌گردد، زمانی که عبارت «گردشگری خوراک و پختنی‌ها» در مقاله‌ای توسط اریک ولف مدیر اتحادیه بین‌المللی توریسم غذا معرفی شد.

لینک کوتاه : https://gardeshgaronline.ir/?p=10120

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.