• امروز : سه شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 16 April - 2024
5
یک مسئول خبر داد:

کردستان جزء شاخص‌ترین استان‌های کشور از حیث تعدد بناهای تاریخی

  • کد خبر : 10279
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۸:۳۳
کردستان جزء شاخص‌ترین استان‌های کشور از حیث تعدد بناهای تاریخی
گردشگرآنلاین - مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: کردستان از حیث تعدد بناها و اماکن تاریخی، جزء شاخص‌ترین استان‌ها در سطح کشور است.

به گزارش گردشگرآنلاین، جمشید جعفرپور در بازدید از عمارت خسروآباد و اقامتگاه سنتی سیمین در کردستان، اظهار کرد: یکی از شاخص‌ترین و برجسته‌ترین نمودهای فرهنگی و تاریخی هر کشوری آثار تاریخی و فرهنگی آن است.

مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با بیان اینکه استان کردستان دارای بناها و آثار تاریخی فراوان و شاخصی است، افزود: بهره‌گیری از این قابلیت‌ها می‌تواند در ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی در منطقه بسیار حائز اهمیت باشد.

وی عنوان کرد: ضرورت دارد حفظ و احیاء بناهای تاریخی و همچنین توسعه صنعت گردشگری این استان به‌دلیل هم‌مرز بودن با کشورعراق و جذب هرچه بیشتر گردشگران داخلی و خارجی بیش از پیش مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

جعفرپور بر معرفی هرچه بیشتر جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و حفاظت از آنها تاکید کرد و یادآور شد: هویت تاریخی متعلق به عموم مردم و همه نسل‌هاست و ضرورت دارد که برای آیندگان نیز حفظ و حراست شود.

حفاظت و صیانت از مواریث تاریخی در اولویت است
مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، حفاظت و صیانت از مواریث تاریخی ملموس و ناملموس را جزو اولویت‌های این اداره‌کل عنوان کرد.

یعقوب گویلیان، گفت: این استان دارای ظرفیت‌های غنی و منحصربه‌فرد تاریخی و گردشگری است که همواره مورد توجه و بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه بناهای تاریخی کردستان بیانگر هویت، اصالت و پیشینه فرهنگی و تمدنی این استان است، اظهار کرد: عمارت خسروآباد یکی از بناهای تاریخی و باشکوه کردستان است که با معماری خاص خود همچون نگینی در شهر سنندج می‌درخشد.

وی یکی از زیرساخت‌های رونق گردشگری شهری و روستایی در استان را توسعه اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در این راستا اقدامات مهمی برای رونق گردشگری پایدار در استان انجام شده است.

گویلیان بیان کرد: در سال گذشته بیش از شش میلیارد تومان برای احیای بناهای تاریخی استان هزینه شد و در سال‌جاری نیز چند بنای مهم و شاخص استان مرمت و بازسازی می‌شود.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، یادآور شد: امید است با احیای بناهای تاریخی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری، زمینه جذب گردشگر در استان بیش از پیش فراهم شود.

منبع: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

لینک کوتاه : https://gardeshgaronline.ir/?p=10279

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.