• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 21 May - 2024
3

کشف آشپزخانه قرون‌ وسطایی سالم

  • کد خبر : 10007
  • 13 آگوست 2022 - 13:16
کشف آشپزخانه قرون‌ وسطایی سالم
گردشگرآنلاین - باستان‌شناسان آشپزخانه‌ای را در جمهوری چک کشف کرده‌اند که به قرون وسطی تعلق دارد و بسیار سالم باقی مانده است.

به گزارش گردشگرآنلاین، باستان‌شناسانی که در جمهوری چک مشغول کاوش بودند به یک اکتشاف آشپزخانه که غیرمعمول و هیجان‌انگیز دست‌ یافته‌اند که قدمت آن به قرن‌ها قبل بازمی‌گردد.

گروهی از باستان‌شناسان که در یک خانه قرون وسطایی واقع در استان «موراوی ـ سیلزی» مشغول حفاری بودند، به آشپزخانه‌ای دست‌یافتند که در کمال تعجب سالم باقی مانده و در بخش‌های زیرین ویرانه‌های به جای مانده از این خانه مخفی شده بود.

بر اساس برآوردهای اولیه باستان‌شناسان، گمان می‌رود این آشپزخانه در اوایل قرن پانزدهم میلادی ساخته شده باشد. باستان‌شناسان این اتاق ۶۰۰ ساله را از داخل یک خانه چوبی دفن شده از دل خاک بیرون درآوردند.

این خانه چوبی نیز در نزدیکی دیوارهای تاریخی شهر «نُوی یْیچین» (Nový Jičín) کشف شد. گمان می‌رود کسانی که در این موقعیت مکانی زندگی می‌کرده‌اند جزو اشراف‌زادگان بوده‌اند.

آشپزخانه این خانه درحالی کشف شد که درون آن اجاق آجری قرار داشت. باستان‌شناسان همچنین چندین ظرف سالم سرامیکی را در این آشپزخانه کشف کردند که هنوز درپوش به آن‌ها متصل بود. از جمله دیگر آثار تاریخی که کشف شده است به یک قاشق آشپزی چوبی می‌توان اشاره کرد.

باتوجه به این که نشانه‌هایی از آتش‌سوزی روی دیوار این خانه وجود دارد، ‌ گمان می‌رود ساکنان این خانه ناچار شدند به دلیل آتش‌سوزی از خانه فرار کنند و بسیاری از لوازم ارزشمندشان را رها کنند.

قرون وسطی، سده‌های میانی به دوره‌ای از تاریخ اروپا از سده پنجم تا سده پانزدهم میلادی گفته می‌شود. معمولاً آغاز این دوران سقوط امپراتوری روم غربی در سال ۴۷۶ میلادی در نظر گرفته می‌شود و فرجام آن دوران رنسانس و عصر کاوش‌ها می‌باشد. تقسیم‌بندی فرهنگی تاریخ اروپا به ترتیب شامل عصر باستان، قرون وسطی و دوران مدرن است. خود دوران قرون وسطی نیز به سه عصر قرون وسطای آغازین، قرون وسطای میانی و قرون وسطای متأخر بخش‌بندی می‌شود.

در دوران باستان متأخر طی سده‌های سوم تا پنجم میلادی بتدریج امپراتوری روم غربی دچار جنگ‌های داخلی، اختلال در نظام تجاری و اداری، کاهش جمعیت، پراکندگی جمعیت شهرها، تهاجمات گسترده اقوام بیابانگرد و سکونت جمعیت گسترده‌ای از آنها شد. این رخدادها نهایتاً به سقوط امپراتوری روم غربی انجامید.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : https://gardeshgaronline.ir/?p=10007

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.